Od piątku 22 kwietnia do niedzieli 24 kwietnia w Warszawie trwała jubileuszowa – 5. edycja Targach Poduktów Tadycyjnych i Ekologicznych Regionalia 2016. Wszyscy producenci, dystrybutorzy produktów mający status Wystawcy Targów Regionalia 2016 mogli wziąć udział w prestiżowym konkursie na Najlepszy Produkt Targów Regionalia, który zorganizowany został pod honorowym patronatem Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi.
Od piątku 22 kwietnia do niedzieli 24 kwietnia w Warszawie trwała jubileuszowa – 5. edycja Targach Poduktów Tadycyjnych i Ekologicznych Regionalia 2016. Wszyscy producenci, dystrybutorzy produktów mający status Wystawcy Targów Regionalia 2016 mogli wziąć udział w prestiżowym konkursie na Najlepszy Produkt Targów Regionalia, który zorganizowany został pod honorowym patronatem Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi.
Ekologia, tradycja, natura, smak i zdrowie – to hasła, wokół których skupiać się będzie V edycja Targów Regionalia organizowanych w Centrum MT Polska, w dniach od 22 do 24 kwietnia br. Podczas imprezy lokalni producenci zaprezentują szeroki wybór organicznej żywności i produktów wytwarzanych na bazie receptur przekazywanych z pokolenia na pokolenie.
Ekologia, tradycja, natura, smak i zdrowie – to hasła, wokół których skupiać się będzie V edycja Targów Regionalia organizowanych w Centrum MT Polska, w dniach od 22 do 24 kwietnia br. Podczas imprezy lokalni producenci zaprezentują szeroki wybór organicznej żywności i produktów wytwarzanych na bazie receptur przekazywanych z pokolenia na pokolenie.
W dniu 5 września 2016 roku Pan Wojciech Kozak, Wicemarszałek Województwa Małopolskiego w Komorze Witosa w Kopalni Soli w Wieliczce dokonał uroczystego wręczenia certyfikatów.
Członkostwo w Sieci Dziedzictwa Kulinarnego Małopolska na kolejny rok odnowili:
W dniu 5 września 2016 roku Pan Wojciech Kozak, Wicemarszałek Województwa Małopolskiego w Komorze Witosa w Kopalni Soli w Wieliczce dokonał uroczystego wręczenia certyfikatów.
Członkostwo w Sieci Dziedzictwa Kulinarnego Małopolska na kolejny rok odnowili: